Demonstratrice Stampin’ Up! | Workshops | StampEvent | Grafische Vormgeving | Gekleurde Draadjes
Stampin’ Up! Bestellen?

Verzamelbestelling

De eerstvolgende Stampin’ Up! verzamelbestelling is op dinsdag 24 april.

Wat is Stampin’ Up!

Stampin’ Up! is een direct-sales bedrijf dat al sinds 1988 actief is op de creatieve markt. Men ontwerp en produceert een exclusieve lijn van decoratieve stempels (clear en photopolymer) en biedt accessoires voor het maken van kaarten, verpakkingen, scrapbooking en woondecoraties aan. De bedrijfsgrootte en bedrijfsgroei verwijzen naar de voortdurende wereldwijde passie voor het decoratief stempelen en ambacht. De producten van Stampin’ Up! worden niet verkocht door de detailhandel, maar kunnen tijdens thuis-workshops gekocht worden. Tevens kunt u de producten rechtstreeks bij een onafhankelijk sales adviseur, de zogeheten Demonstrators kopen. Op dit moment geven meer dan 40.000 Demonstrators verspreid over de Verenigde Staten, Canada, Australië, Nieuw Zeeland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Nederland en sinds oktober 2014 ook in Japan, workshop en informatie over de kunst van het stempelen. Zij delen hun enthousiasme voor stempelen, scrapbooking, Making Memories en creatieve projecten maken.

Stampin’ Up! is vooral bekend om de perfecte afstemming van de kleuren. Bij de inkten zijn cardstock, designpapier, lint, brads en andere embellishments verkrijgbaar in dezelfde kleur. Tevens zijn er voor de diverse vormen van de stempels punches en framelits Dies te verkrijgen. Hiermee kun je je gestempelde vorm perfect ponsen of uitstansen. Een perfecte combinatie om het leukste kaartje, het mooiste cadeautje, de meest uitgebreide scrapbookpagina of de aantrekkelijkste verpakking te maken.

Catalogus Downloaden

Download hier de verschillende actuele catalogussen en flyers van Stampin’ Up! door op de afbeeldingen te klikken. De download start automatisch!
Download Stampin' Up! Annual CatalogDownload Stampin' Up! LentegidsDownload Sale-A-Bration FlyerDownload Stampin' Blends Flyer

StampEvent

Het leukste Stempel Event van Nederland! Kom jij ook?

Atelier Negen

Blog Archief