Atelier Negen

Stampin' Up! producten bestellen

Bestelprocedure

  • Kies de producten die je wilt bestellen

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Je ontvangt per mail een bevestiging met een overzicht van de totale kosten.

  • De bestelling van de producten zal zo spoedig mogelijk na de betaling worden gedaan. Mocht hier door omstandigheden vertraging in optreden, dan word je daarover direct geïnformeerd.

  • Afhankelijk van de gemaakte afspraken omtrent levering ontvang je de producten.

  • Mocht er iets niet in orde zijn of heb je vragen, dan kun je mij altijd bereiken via mail of 06 54 68 10 94

Rechtstreeks online bestellen

Je kunt ook bestellen via het online systeem. (Dit kan alleen als je de betaling kunt doen met een creditcard.) Klik hier om rechtstreeks naar de online shop van Stampin’ Up! te gaan.

Op zoek naar retired Stampin' Up! producten?

Of heb je cardstock/DSP/andere verbruiksmaterialen nodig? Dan kun je ook even rondkijken in de webshop; wellicht zit het product van jouw keuze hierbij!


Stampin’ Up! verzamelbestelling
zondag 31 januari 2021.
Klik hier om je bestelling te mailen.
Heb je eerder iets nodig?
Laat het even weten.

Een creatief event.
Doe jij ook mee?
Voor meer informatie,
klik de button!

Wat is het verschil tussen Cling, Photopolymer en Wood?

Cling
Stampin' Up! Cling Stamp

De gestanste stempels zijn gemaakt van hoogwaardig rood rubber. Ze worden geleverd met een transparant label dat je op het foam kunt plakken. Dit hecht aan de doorzichtige blokken of Stamparatus-platen zodat je eenvoudig kunt stempelen.

(Clear blokken en de Stamparatus worden apart verkocht.)

Photopolymer
Stampin' Up! Photopolymer Stamp

De photopolymeerstempels zijn volledig transparant voor een perfecte plaatsing van het beeld en ze hechten goed aan de stempelblokken en de platen van de Stamparatus. Ze zijn flexibel en gemakkelijk op te zetten, waardoor je met elke set nog meer creatieve mogelijkheden hebt. Je kunt afbeeldingen gemakkelijk combineren, buigen en stempelen in verschillende lagen. Je hebt maar één set blokken nodig voor al je photopolymeer stempels.

(Clear blokken en de Stamparatus worden apart verkocht.)

Wood
Stampin' Up! Wood Stamp

Woodsets zijn voorgeknipte rubber stempels met een foamlaag en worden geleverd met houten esdoornblokken. Monteer deze stempels permanent op de blokken en ze zijn klaar voor gebruik. Het eersteklas rode rubber gaat jarenlang mee en geeft elke keer een heldere, duidelijk gestempelde indruk.

De Woodsets zitten niet meer in het standaard assortiment en zul je uitsluitend nog in het retired deel van de webshop terugvinden.

Vormen om afbeeldingen in de catalogus

In de annual catalogus en in de mini catalogus vind je bij diverse stempels vormen om de stempels. Deze vormen geven aan dat er een bijpassende punch of framelits verkrijgbaar zijn. De framelits dies kunnen met behulp van een stansmachine gebruikt worden.

Seizoenscatalogus

Twee keer per jaar brengt Stampin’ Up! een Seizoens-catalogus uit. Eén vanaf augustus en één vanaf januari. Hierin staan aanvullende artikelen en tijdelijke artikelen. Alles net als in de annual catalogus in thema’s. Zowel in de annual catalogus als in de mini-catalogus staan veel voorbeelden met de producten. Dus het zijn niet alleen bestelboeken, maar zeker ook bewaarboeken vol ideetjes.

Contact

Atelier Negen

Mail gerust!

Atelier Negen
Jonathan 9 - Tiel

Stampin' Up! Bestellen

Atelier Negen

Verzamelbestelling

Stampin’ Up! verzamelbestelling
zondag 31 januari 2021.
Klik hier om je bestelling te mailen.
Heb je eerder iets nodig?
Laat het even weten.

All rights reserved @Atelier Negen Tiel