Atelier Negen is in 2007 opgericht door Miranda Versteeg. Voor die tijd was ik, naast mijn werk voor een baas, altijd al druk bezig op het creatieve en grafische gebied. Een website hier, een logo daar, kaarten maken, verpakkingen ontwerpen, workshop geven, enzovoorts. Het werd tijd voor ‘legalisering’ zullen we maar zeggen. Dus uiteindelijk in 2007 de stap naar de Kamer van Koophandel gezet en de inschrijving van Atelier Negen was daar. En ik… Trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf(je). 🙂 Overigens het werk voor een baas is er ook nog steeds, naast mijn heerlijke gezin! #bezigebij

In 2012 kwam Stampin’ Up! op mijn pad. Een bedrijf uit Amerika met materialen op creatief gebied. Echt SUperleuk! Vanaf dag één (8 oktober 2012) ben ik demonstratrice voor dit fantastische merk. Tijdens de creatieve workshops en events (www.stampevent.nl) wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de producten van Stampin’ Up!. Zeer veelzijdig, prima op elkaar afgestemd, echt een feestje mee te mogen werken.
Naast het geven van workshops en het organiseren van events verkoop ik ook de producten van Stampin’ Up!. Tevens is het mogelijk om de kant en klare producten in de vorm van kaarten/verpakkingen en cadeautjes bij Atelier Negen te kopen. In overleg kan er ook specifiek iets worden gemaakt, denk aan trouwkaarten, geboortekaartjes, bedankjes, enzovoorts.

Wil je meer weten over alle creatieve dingen die ik doe, Stampin’ Up! of over mijzelf? Neem dan contact met me op.

En wat nog meer…
Naast bovenstaande ben ik ook een fanatieke haakster; ja inderdaad met wol en haaknaald! In het kader daarvan organiseer ik samen met een vriendin een tweewekelijks HaakMeeCafé bij ons in Tiel. Tevens verkopen we mooie verloopbollen van verschillende merken; je vindt hier meer over op gekleurde draadjes.nl.